torsdag, juli 02, 2009

Petters brygga

För ett par kvällar sedan var Simon väldigt sugen på att bada i havet. Hans storebror Jens var inte lika sugen. Jag själv var inte alls sugen och höll låg profil under diskussionen. Det slutade med att Simon fick som han ville och vi åkte till havet alla tre. Petters brygga fick bli kvällens badplats.

Ett par mopeder stod parkerade vid grusvägen som leder ner till Petters brygga. I dessa trakter äger var och varannan ungdom en moped. Petters brygga är den mopedägande ungdomens främsta badnöje. Här träffar man nästan alltid på en bekant. Kilometerlånga Skrea strand i Falkenberg ligger visserligen bara en dryg mil bort, men för lantisarna i norra delen av kommunen finns bara ett självklart alternativ.

Simon hoppade i utan att tveka. Jens var mer försiktig av sig och gick bara ner till knäna. Simon tyckte att Jens betedde sig som en kärring. Jens tyckte inte om att bli kallad kärring och hävdade att det var för kallt i vattnet. 20 minuter av tjafs mellan de båda bröderna ledde ingen vart, Jens hoppade aldrig i. Själv förevigade jag kvällen på säkert avstånd.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

2 kommentarer:

  1. vill påstå att den tredje bilden där verkligen är grymt snygg!

    SvaraRadera
  2. haha det känns för övrigt mycket fint att det finns bryggor med så vackra namn i falkenberg.

    SvaraRadera